Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

3 Minutter Sand Ure, Timeglas Sandglass Sand Cook Uret Børn Gave Sand Timer Hjem Udsmykning Til Udendørs Timing Værktøjer

3 Minutter Sand Ure, Timeglas Sandglass Sand Cook Uret Børn Gave Sand Timer Hjem Udsmykning Til Udendørs Timing Værktøjer

Camping & Hiking

    kr5.85 kr9.03
    • (0)

SKU: k1219

Tags: xr iphone oca forme.

Specifikation:

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Funktioner:

1. Holdbart materiale: Fremstillet af holdbart ABS og høj borosilikatglas, dette timeglas timeren er ikke nem at bryde, og er meget slidstærkt.

2. Gentagen brug: Drej produktet for at starte nedtællingen.Timeglas kapacitet på 3 minutter er passende for kort tid timing scenarier.

3. Scenariet for brug: Det er meget velegnet til timing af børn børste tænder, læring, madlavning, motion, spil og andre lejligheder.

4. Kompakt form: Det vedtager kompakt og bærbart design, og dens perfekte størrelse gør det nemt at medbringe det overalt.

5. Vægt:

en.Timeglas produktions processen, vil medføre en timing fejl på omkring 10%;

b.Sandet er lavet ved at skyde og matche farver, og der vil være sorte partikler i det, hvilket ikke er et problem med kvaliteten;

c.Sandet er løs, og har statisk elektricitet.Det er derfor normalt for sand til at holde sig til væggen og lejlighedsvis papirstop.Det vil blive lettet ved at tænde det et par gange, placere det i en periode eller at udsætte det til solen på en solrig dag.

Beskrivelse:

Det 3-minutters timeglas timer er meget velegnet til brug i boliger, undervisningslokaler, kontorer og andre steder.Det er kompakt og let at bruge.

Specifikationer:

Materiale: ABS+Glas

Timing: 3 minutter

Størrelse: 4.4*9,8 cm (L*H)

Kategori: Timeglas

Surface technology: afvoksning

Style: Europa

Modellering: Geometri

Pakning: carton pakning

Pakke Inkluderet:

1 * Sand ur

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Du kan også gerne