Særtransport & Blokvogn

Vi har kørt med særtransport i mere end 50 år. Landbrug transport, Entreprenørmaskiner, Skurvogne, Vindmølle transport, lang transport med følge vogn og transport af produktions maskiner.

Vi har specielle trailere og trækkere til ekstra tunge ting eller ekstra lange ting, der skal transporteres, alt efter hvad vi skal transportere.

Vi har mere end 30 lastbiler og 30 trailere, hængere og trækkere, som kan klare alle typer transport opgaver.

Kurt Holm & Sønner har mange faste erhvervskunder, de kører sær transport for dagligt. Vil du også gerne have en god transport aftale, så kontakt os i dag og få et tilbud på din kommende opgave.

Nye regler for sær transport.
19.12.2014

Trafikstyrelsen har udstedt en ny bekendtgørelse, som vedrører sær transport. Bekendtgørelsen træder i kraft d. 1. januar 2015.

I den nye bekendtgørelse er der indført regler for ’stort påhængs redskab’, som er et redskab opbygget på sættevogns chassis og som overskrider de almindelige bestemmelser i dimensions bekendtgørelsen.

Bekendtgørelsen indeholder ændret regler vedrørende bagvedkørende ledsagevogn i forbindelse med manglende udsyn, og det bliver tilladt at medbringe dokumentation, som f.eks. blokvognsattest, sættransporttilladelse mv. i elektronisk form.

Vedrørende kørsel med mobilkran, bliver det nu tilladt at medbringe et køretøj til egen transport på et tilkoblet påhængskøretøj. Blokvogne til transport af ballastklodser til mobilkran tillades nu op til køretøjs klasse 100, uafhængigt af mobilkranens klasse.

Endeligt bliver det tilladt at transportere yderligere deleligt gods sammen med gods, der er for langt, bredt eller højt, og reglen gælder også for lastbiler.

I forbindelse med udsendelse af den ny sær transport bekendtgørelse, har Trafikstyrelsen udsendt en meddelelse nr. 1987, som du finder et link til i boksen til højre.