Kranarbejde & Entreprenør transport

Kranarbejde

Vi arbejder tæt sammen med entreprenør branchen og udfører alle typer transport opgaver, hvor vi bruger vores kran på lastbilerne. Til aflæsning og på læsning af forskellige materialer ved de fleste byggerier, skal sand, sten og stabilgrus leveres på forskellige områder på byggepladsen. Vi tilbyder kranservice Inkl. arbejdsmand, til det kranarbejde du ønsker, at få udført. Vi har kraner i flere forskellige udgaver til forskellige opgaver. Det gør, at vi har en bred kompetence indenfor området. Flere og flere entreprenører benytter vores service, da det kan spare dem for tid og penge.

Entreprenør transport

Entreprenør transport er transport af store entreprenør maskiner, store læs jord, sand, sten og stabilgrus, som primært er det de bruger i bygge branchen. Vi har nogle af landets bedste priser, og vi leverer altid til tiden. Når du samarbejder med os, tilføjer du mere erfaring til din virksomhed.

Vores opgave er at skræddersy en løsning, som passer netop til dit behov og vi har kun tilfredse kunder, der handler ved os. Jo flere kubik meter sand du skal have, jo billigere bliver dit køb, men har du mange opgaver til os i fremtiden, kan vi give dig en god rabat på en langvarig aftale.

Så kontakt os i dag og få et tilbud på telefon: 75 80 19 77