Godstransport & Vognmands kørsel

Kurt Holm & Sønner er det man kalder en rigtig vognmandsforretning, som har kørt på de danske landeveje siden 1963. Vi har kun danske chauffører ansat, som har været i branchen i mange år og kender deres nær område rigtig godt.

Vi kører med godstransport i disse områder, Tørring, Ølholm, Uldum, Lindved, Vonge, Give, Thyregod, Jelling, Sandvad, Hammer, Nørre Snede, Brædstrup, Åle, Raskmølle, Korning, Løsning, Horsens, Vejle og Hedensted, som svarer til en radius på ca. 50 km fra Tørring og omegn.

Vi er en stor del af det lokale erhvervsliv, hvor vi har et tæt samarbejde med virksomheder fra bygge branchen og landbrug. Samt private der skal bruge grus, sand, granitskærver, flis og muldjord til haven.

Vi leverer mange forskellige produkter, som du kan købe online her på hjemmesiden, under vores web butik:

  • Grus
  • Granitskærver
  • Sand
  • Stabilgrus
  • Træflis
  • Muldjord

Vi leverer efter aftale med kunden. Det er vigtigt at vide, at jo mere du køber jo billigere bliver prisen.

Du vælger hvor mange m3 du skal bruge, der inkluderer at vi levere det til din kantsten. Ønsker du at få grabbet det af med kran, skal du tilføje dette og der vil komme et ekstra tillæg på 60 kr. pr. m3.

Vi har mere end 50 års erfaringer og nogle af landets bedste priser, vi garanterer kvalitets produkter og god service.

Vi klarer opgaven fra start til slut. Vi leverer en container og afventer til den er fyldt op. Bagefter afhenter vi containeren med fyld, og kører den på affaldscentralen.

Vi er et transport firma med erfaringer og stort kendskab til vores område, og vi beskæftiger os med mere end 30 ansatte og vognmænd.

Vi er en solid dansk virksomhed, med danske chauffør med mange års erfaring i vognmands kørsel. Vi går meget op i at overholde tider, og aftaler med vores kunder. Vi er først tilfredse, når vores kunder er tilfredse med vores arbejde.

Vi samarbejder med mange forskellige leverandører, Flis, Granitskærver, Grus & Sten, Sand & Jord og de aftaler er lige så gamle, som vores firma har eksisteret. Derfor garanterer vi dig den bedste kvalitet på markedet, til de bedste priser og leveret efter aftale.

Private har mulighed for at bestille deres produkter online på vores web butik her

Erhvervs kunder der skal have leveret større mængder, skal kontakte os på telefon 75 80 19 77