Container udlejning

Har du brug for opbevarings plads til dit byggeaffald, have affald eller overskydende jord, så kan du udleje en container hos os i dag.

Kurt Holm & Sønner tilbyder container udlejning til både private og erhvervskunder.

Vi har leveret containere i mere end 50 år,  som en stor del af byggebranchen og afhenter byggeaffald i store containere. Vi udlejer også containere fyldt med muldjord til haven, eller stabil grus til byggerier og meget andet.

Vi har containere i alle størrelser og typer, du kan få en åben eller lukket container i den højde du ønsker. Alt efter hvad der passer til dit behov. Vi leverer, henter og tømmer din container efter aftale, du kan leje container i den periode du ønsker. Vi har et stort udvalg af udlejnings container, som gør at du altid kan leje en container hos os.

  • 20 fods container lav og åben
  • 20 fods container høj og åben
  • 40 fods container lukket

Når din container er fyldt med affald, kontakter du os blot på telefon og vi sender en chauffør ud til dig hurtigst muligt, til en tømning.

Det er nemt og sikkert at leje containere hos os, vi har mange års erfaringer med container udlejning og ved derfor hvor meget og hvad der skal til, for at du får den løsning der passer til dig. Så ring til os på telefon og bestil din udlejnings container, og aftal tid og sted.

Vi leverer alle type containere, til både privat og erhvervs opgaver i hele trekantområdet.

Kontakt os med det samme på telefon 75 80 19 77