Handelsbetingelser

I vores web butik – kurtholm-as.dk, kan du bestille diverse sand og grus materialer, samt granit.

Ønsker du tilbud på større ordre, eller efterlyser du en vare som ikke findes på web butikken, er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, om hjælp til at få løst lige nøjagtigt din opgave.

Vi kan kontaktes på telefon 75 80 19 77 eller på mail: post@kurtholm.com

Alle handler foregår i danske kroner og priserne er Inkl. Moms og råstofafgifter.

Ved bestilling skal ud udfylde dine kontaktoplysninger. Disse oplysninger bruges i forbindelse med levering af varen, samt til at tage kontakt til dem som kunde, hvis der skulle være problemer i forbindelse med leveringen.

Det er vigtigt at du bruger kommentarfeltet under bestillingen, til at give os en eventuel besked, dette kunne f.eks. være ønske om varens placering på leverings stedet.

Betaling:

Efter du har handlet i vores web butik, vil vi trække beløbet fra deres konto, når vi sætter ordren i gang.

Levering:

Vi leverer varen indenfor 3 hverdage. Skulle du have ønsker til en speciel leveringstid/dag, kan dette skrives i kommentarfeltet, og vi vil derefter tage kontakt til dig pr. telefon, for at aftale nærmere.

Vejen til leverings stedet skal være egnet til kørsel med lastbil og være mindst 3 meter bred, og 4 meters frihøje, ligeledes skal den være kørefast. Det er vigtigt, at der ikke er nedhængende grene eller andet, som kan beskadige lastbilen.

Vores veluddannede erfarne chauffører, vil i hvert enkelt tilfælde vurdere om det er muligt, at placere varen præcist der hvor kunden har forespurgt, hvis ikke dette er muligt, vil vi tage kontakt til kunden og foreslå et mere egnet leverings sted, så tæt på anvendelses stedet som muligt.

Leverings omkostninger:

Alle leverings omkostninger er beregnet ud for antal ordre, størrelse og vægt, og er indberegnet i varens pris ved bestilling.

Produktmængden:

Produktmængden kan svinge alt efter om det er tørvejr eller regnvejr, da vådt og tørt materiale ikke vejer det samme, derfor er mængden vejledende.

Bestil altid lidt mere end du skal bruge.

Reklamation:

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal du kontakte os omgående pr. telefon 75 80 19 77 eller post@kurtholm.com, og vi vil tage stilling til om klagen er berettiget.

Der er ikke reklamationsret på forkert bestilte produkter.

Der er 24 måneders reklamationsret på alle vores vare.

Fortrydelsesret:

Du har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dato du har modtaget produktet. Fortryder du købet, kan du for egen regning sende produktet tilbage senest den 14. dag efter modtagelsen, eller du kan nægte at modtage produktet når det leveres. Vælger du at sende produktet retur med vores lastbil, skal der betales en returfragt svarende til leverings prisen. Hvis du sender produktet retur, skal det være i samme stand, som da du modtog det. D.v.s. at fortrydelsesretten bortfalder, hvis produktets stand og mængde ikke er den samme som ved levering. Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage efter at vi har modtaget produktet og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for fortrydelsesretten. Pengene tilbagebetales via bankoverførsel. Ved ombytning af produkter, hvor ombytningen ikke er underlagt reklamationsret, betales der for fragt, returfragt og ny fragt.