Velkommen til Kurt Holm & Sønner A/S
Velkommen til Kurt Holm & Sønner A/S
Mangler du at få et tilbud på transport eller lignende?
Mangler du at få et tilbud på transport eller lignende?

75 80 19 77
20 26 43 77

Torvegade 51

7160 Tørring

Åben alle dage fra 7 til 17

Vagttelefon hele døgnet

Godstransport &
Vognmands kørsel

Kurt Holm & Sønner er det man kalder en rigtig vognmandsforretning, som har kørt på de danske landeveje siden 1963. Vi har kun danske chauffører ansat, som har været i branchen i mange år og kender deres nær område rigtig godt.

Vi kører med godstransport i disse områder, Tørring, Ølholm, Uldum, Lindved, Vonge, Give, Thyregod, Jelling, Sandvad, Hammer, Nørre Snede, Brædstrup, Åle, Raskmølle, Korning, Løsning, Horsens, Vejle og Hedensted, som svarer til en radius på ca. 50 km fra Tørring og omegn.

Vi er en stor del af det lokale erhvervsliv, hvor vi har et tæt samarbejde med virksomheder fra bygge branchen og landbrug. Samt private der skal bruge grus, sand, granitskærver, flis og muldjord til haven.

Vi har mere end 50 års erfaringer og nogle af landets bedste priser, vi garanterer kvalitets produkter og god service.

Vi klarer opgaven fra start til slut. Vi leverer en container og afventer til den er fyldt op. Bagefter afhenter vi containeren med fyld, og kører den på affaldscentralen.

Vi er et transport firma med erfaringer og stort kendskab til vores område, og vi beskæftiger os med mere end 30 ansatte og vognmænd.

Vi er en solid dansk virksomhed, med danske chauffør med mange års erfaring i vognmands kørsel. Vi går meget op i at overholde tider, og aftaler med vores kunder. Vi er først tilfredse, når vores kunder er tilfredse med vores arbejde.

Vi samarbejder med mange forskellige leverandører, Flis, Granitskærver, Grus & Sten, Sand & Jord og de aftaler er lige så gamle, som vores firma har eksisteret. Derfor garanterer vi dig den bedste kvalitet på markedet, til de bedste priser og leveret efter aftale.

Hos os har vi uddannede chauffør, med mange års erfaring. Vi er certificeret til alle opgaver, der kræver dette.

Vi har et stærkt team, der altid leverer høj service, og har mere end 50 års erfaring.