Velkommen til Kurt Holm & Sønner A/S
Velkommen til Kurt Holm & Sønner A/S
Mangler du at få et tilbud på transport eller lignende?
Mangler du at få et tilbud på transport eller lignende?

75 80 19 77
20 26 43 77

Torvegade 51

7160 Tørring

Åben alle dage fra 7 til 17

Vagttelefon hele døgnet

Container
udlejning

Har du brug for opbevarings plads til dit byggeaffald, have affald eller overskydende jord, så kan du udleje en container hos os i dag.

Kurt Holm & Sønner tilbyder container udlejning til både private og erhvervskunder.

Vi har leveret containere i mere end 50 år,  som en stor del af byggebranchen og afhenter byggeaffald i store containere. Vi udlejer også containere fyldt med muldjord til haven, eller stabil grus til byggerier og meget andet.

Vi har containere i alle størrelser og typer, du kan få en åben eller lukket container i den højde du ønsker. Alt efter hvad der passer til dit behov. Vi leverer, henter og tømmer din container efter aftale, du kan leje container i den periode du ønsker. Vi har et stort udvalg af udlejnings container, som gør at du altid kan leje en container hos os.

Når din container er fyldt med affald, kontakter du os blot på telefon og vi sender en chauffør ud til dig hurtigst muligt, til en tømning.

Det er nemt og sikkert at leje containere hos os, vi har mange års erfaringer med container udlejning og ved derfor hvor meget og hvad der skal til, for at du får den løsning der passer til dig. Så ring til os på telefon og bestil din udlejnings container, og aftal tid og sted.

Vi leverer alle type containere, til både privat og erhvervs opgaver i hele trekantområdet.

Kontakt os med det samme på telefon 75 80 19 77

Hos os har vi uddannede chauffør, med mange års erfaring. Vi er certificeret til alle opgaver, der kræver dette.

Vi har et stærkt team, der altid leverer høj service, og har mere end 50 års erfaring.